SALAM SATU MALAYSIA… 

Rasanye kadang2 tu list bloglist aku (entah apa2 ayat entah…) sebelah kanan tu macam tak berkembang jer… Dan rasa macam tak adil jer untuk blogger2 baru yang rajin beri komen kat blog ni… Maka dengan ini, bagi mereka2 yang mahukan blog mereka berada dalam Blog Chilabaey’s Spot ni bolehlah korang2 tinggalkan link korang untuk aku buat bloglist yang baru…. Bagi yang berminatlah… Aku tak paksa… Blog aku bukannye best sangat pun… Cuma blog peribadi yang hendak dikongsikan bersama sahaja….
Syarat-Syarat :
1. Tiada syarat yang ditetapkan, cuma kalau nak follow aku lebih baik, dialu2kan…
2. Siapa nak ambil logo di atas, dipersilakan…!!! Letak kat blog korang untuk tempoh 
    yang telah ditetapkan… Inipun tak paksa… Kalau ada nak buat entry pun lagi bagus, manalah
    tahu kalau2 ada hadiah misteri… Hehehehe… Tapi aku tak janji yer…. :p
Bagi mereka2 yang dah lama dan setia dengan aku, Insyallah aku akan buat satu lagi bloglist… Yang ini untuk WAJIB aku baca setiap hari dan merupakan sahabat blog aku paling setia setakat ini…. Jangan takut, pasti ada tampalannye…..
Tempoh untuk bloglist baru ni adalah dari bulan Mac – April 2011… Walaupun blog aku ni tidaklah sehebat mana tapi ianye adalah sumbangan aku untuk mempromosikan blog2 baru dan lama…. Secara tidak langsung kita dapat sama2 menambah kenalan blogger dan juga mengetahui perkembangan terkini mereka ini…  Insyallah…

Jom Tinggalkan Link Anda Untuk Bloglist Terbaru Chilabaey’s Spot…..