Selamat pagi dan Salam Jumaat semua, tiap2 pagi hujan… Pukul 4.00-5.00 pagi pasti terdengar hujan turun dengan lebatnye… Malam tadi boleh pulak terlelap awal… Aku rasa pukul 10.00 dah padam dah… Sedar2 terdengar bunyi hujan pukul 4.00 pagi… Makin bertambah sejuklah rumah aku di Damansara ni…
Lepas tu dah takleh tidur dah, terkebil2 mata tak tahu nak buat apa… Last2 layanlah Playstation pagi2 buta ni… Habis layan PS, layan blog pulak sementara nak mandi pagi… Boleh pulak water heater tak berfungsi sejak seminggu lalu, baru pasang 3 minggu, ada masalah teknikal… Wakil kedai dah datang check dan beritahu aku bukan masalah pemasangan tapi masalah pada alatan, tengah tunggu wakil kilang pulak datang check… Jawabnye pagi2 kenalah masak air panas dalam cerek dulu…
Gambar di atas takde kena mengena dengan entry yer, cuma menu tu sejuk… Apa2 pun Selamat Pagi semua, ceriakan hari anda hari ni seceria menu di atas….🙂