Mentang2 aku dah start sibuk beberapa hari ni, wife aku pun buat2 sibuk juga… Hehehehe… Memang dia sentiasa sibuk pun… Tapi kalau tak sibuk, free giler2… Biasalah kalau dah naik pangkat… Ini entry ringkas dari aku dalam kesibukan aku petang ni… 

Inilah jawatannye sejak tahun 2001 kalau tak silap aku… Jawatan yang sama tapi kerja jer bertambah… Makin bertambah dengan ragam boss yang macam2… Setakat ni dah 2 big boss dia jaga… Mula2 tu India, dan sekarang ni Singh pulak… 

Time aku temankan dia, ada urgent work untuk esoknye… Dah malam2 pun kena settlekan… Tapi takdelah selalu, kadang2 jer… Jadi bila dah kadang2 tu, kadang2 lah aku menemankannye… Betul ker ayat aku ni… Pening2…
Kalau aku dah ada dengan dia, dah pasti akan tergendala kerja dia sekejap sebab aku takleh tengok orang buat kerja serius sangat… Relaks lah, nanti mendatangkan tension jer buat apa… Biar kerja tu kita selesa buat tak kira masa…. Tapi time aku sibuk takde pulak dia temankan… Ni yang tak adil ni… Hehehehehe…. Apa2 punselamat menjalankan tugas dengan penuh dedikasi dan yang pentingnye ikhlas di dalam hati….🙂