Bagi aku April Fool ni tak maknanye bagi aku… Untuk sesetengah bangsa dan agama lain sajer yang menyambutnye… Dalam Islam takde pun tersurat, so faham2 jerlah yer… Bagi bulan April tahun ni, pasti sama macam April2 tahun2 lepas sebab banyak sangat sambutan harijadi sebenarnye… Korang tengoklah jadual aku di atas yer…
Oklah nak keluar rumah dah sebab ada appointment doktor gigi pukul 9.00 pagi ni… Adui takutnye…. Dari dulu sampai sekarang bila cakap pasal doktor gigi mesti kecut perut punya… Hilang lagilah aset mulut aku lepas ni… Apa2 pun nanti aku update lagi yer… Bye…

Update : Akhirnye gigi gerham aku meninggalkan aku untuk selama2nye… Huhuhuhu… 3 hari menanggung sakit kepala, pagi2 lagi dah ke klinik untuk ku cabut… Ambik engko, tengah menahan sakit lain pulak sebab pelali dah habis…!!!!