Kalau korang blogwalking sejak 2-3 menjak ni, pasti koang akan terbaca tentang diaorang2 ni makan benda alah ni…. Apa namanye…??? Macaron….!!!! Rata2 mereka yang telah membaca entry tersebut akan terlegeh2 mencari…. Tajuk entry macam2 kan, ‘Teringin Nak Makan lah, Maner Nak Cari Yer lah, Akhirnye Bertemu Jua lah, Mengidam Tak Hingat lah’ dan macam2 lagi tajuk….
So untuk entry Macaron aku pulak adalah ‘Macaron Tidak Di Hati Ku….!!!! Maaf Yer Tokei….!!!!’… Sebab aku tak minat langsung dengan benda ni… Indah khabar dari rupa rupanye… Aku ni jarang komplen sesuatu makanan sebenarnye… Dahlah mahal nak mampus, tak berbaloi dengan apa yang diwar2kan… 

Kali ini aku mencuba Macaron dari satu kedai bakery di area Subang…. Pelbagai jenis yang ditawarkan…. Dan harganye juga murah sedikit dari yang company asal… Rasa sama jer… Wife aku punya kerjalah ni, sama jer macam korang juga… Bila masing2 sibuk mencari, dia pun sibuk juga tapi harga yang ditawarkan berlainan… Punyalah popular benda alah ni, sampai kedai bakery tu buat kursus buat Macaron lagi…. Tapi kalau ikutkan hasil kesedapannye, takdelah gah sangat…. Manis tak tentu pasal jer…

Satu bekas ni berharga RMtuuuuuuu.uuut…. Mahal betul…. So kalau ada yang bagi free kat aku, aku rasa korang bagilah kat orang lain…. Tak berminat langsung…. Maaf yer tokei Macaron….