Bakal jadi artis Korea tak lama lagi budak ni… Hehehehe… Iyer2 jer… Inilah anak buah aku Melly…. Join satu contest pakaian beragam di suatu majlis perkahwinan tempohari… Dari ramai2 budak yang join, dia pemenang pertama… Banyak juga hadiah yang dia dapat hari tu… Itu pun nurse yang buat dressing arwah abah aku yang bawa… Beriya2 nurse tu nak pinjam Melly hari tu… Siap booking 3 minggu sebelum event tu lagi…
Gambar ni aku tangkap pukul 1.30 pagi beberapa hari lepas event tu sebenarnye… Sajer jer nak buat kenangan anak buah pakai pakaian tersebut… Ini sebenarnye entry ganti yang dah hilang entah kemana oleh Blogspot beberapa hari lepas… Habis hilang entry yang terakhir siap dengan komen2 sekali… Ta puas hati betul dengan Blogspot kali ni…. Nanti upload gambarMelly dalam pakaian Hanbok Korea ni…