Ada juga yang berani tangkap gambar aku masa tengah bawa motor…. Huisshhhh…. !!!!!!
Sebenarnye aku dalam perjalanan balik Banting… Nak hantar motor balik kampung…. Lama dah sebenarnye tak bawa motor… Sejak arwah abah aku sakit bulan Jun tahun lepas 2010 lagi… Dan motor ni pun aku tak simpan di rumah aku di Damansara…. Aku bagi pinjam pada despatch office wife aku… Kebetulan motor abang tu rosak… Dan abang tu pun bukannye orang senang, aku cuma dapat tolong bagi pinjam jer, janji jaga motor aku elok2… Motor aku kalau korang tengok walaupun umur sejak tahun 2003  tapi macam baru beli sebulan lepas… Percayalah….

So aku bawa motor, wife dengan adik aku Anor naik kereta… Adik aku punya kerjalah ni… Sempat snap gambar aku tengah merempit…. Terasa macam nak beli superbike pulak, lesen memang dah B Full… Cuma motor jer tak full lagi…

Nak jadikan cerita, sampai area Shah Alam di dalam Highway Kesas, hujan turun…. Ambik engko, lama sangat tak bawa motor, macam2 situasi aku merasa… Tapi lepas sahaja keluar simpang ke Banting, hujan berhenti… Cantik… Alhamdulillah perjalanan aku berjalan lancar tanpa sebarang masalah….🙂