Selamat bersiaran tak langsung dari Chilabaey’s Spot… Kali ni JJCK mengajak korang semua ke sebuah restoran yang terletak di Sri Damansara…. Restoran tersebut adalah The Groupbase Catering… Kalau mereka2 yang dah biasa dengan Sri Damansara pasti akan tahu….

Macam biasa ahli JJCK kali ini terdiri dari aku, wife aku dan adik aku Anor…. Seorang ahli tak dapat hadir iaitu Melly… Hehehehe….

Kali ini kitaorang order menu yang sama jer iaitu Kuey Tiaw Beef Ginger…. Aku memang rekomen korang mencuba menu ni… Sebab rasa dia memang sedap giler dan dagingnye sangat2 lembut… Dan paling penting, korang tengok pinggan dia… Punyalah besar…. Banyak giler…. Harga baru RM7.90 sahaja untuk menu ini…. Macam biasa adik aku akan order kentang goreng… Muka kentang….

Yang ini pulak Ice Blended Soursop with Mango… Ala durian belanda dengan mangga… Sangat2 sedap… Harga RM4.90 sahaja….

Yang ini adalah minuman wife aku…. Air kedondong asam boi…. Pun sangat2 sedap dan pekat…. Ada sesetengah kedai cair jer airnye….

Yang ini pulak air adik aku Anor, Air Tembikai Laici…. Aku punya 2 gelas ais kosong… Hehehehe….

Muka kelaparan… Baru balik dari officelah katakan….

Aku suka betul gambar ni… Terasa nostalgia pulak… Adik aku guna App Lomo dari iPhone aku….. Yang bestnye siap ada tudung saji kat belakang tu… menampakkan gambar ni lebih lama…. Bukan penampakan yer… Seraaammmmmm…..!!!!!!!
Advertisements