Maaflah sebab dah beberapa hari tak mengupdate blog… Sangat2 sibuk dengan kerja office sekarang… Rasa macam tak cukup tangan… Ni pun baru sampai di Damansara…. Sampai2 jer basement parking, ada pulak malaun mana yang park kereta dia kat petak aku…. 
Hampeh…. Nasib baik hati ni banyak bersabar, so aku bagi tempoh samapai pukul 1.00 pagi tadi… Kalau masih ada, aku akan call security untuk clamp tayar kereta dia…. Tak pasal2 kena bayar RM100.00 tengah2 malam ni nanti…. Pukul 1.00 pagi tadi aku turun kejap ke parking level, Alhamdulillah dah takde kereta tu… Nasib baik engko…. Hati masih membara dalam bersabar…. !!!!!!