Nak ambil….!!!!  TV 40′ dari Samsung…. Sajer bagi mak aku untuk dia tenang2kan fikiran dia… Dan dapat tengok AF9 dengan screen lebih besar…. Dulu TV lama cuma 29 inchi…. Kali ni aku beli TV LCD 40′ terus….

Memang puas hati….. Tapi puas hati lagi kalau beli LED TV…. Tapi harga 2-3 kali ganda…. Tak laratlah…. Mak aku punya LCD TV 40′, tapi aku punya LCD TV 32′ jer…..

Itu semua tak penting…. Yang penting mak aku suka dan merasa…. Aku tumpang tengok jer nanti… Adik aku siap sambung external harddisk dia nak tengok cerita Korea yang dia download kat internet lagi…. Gambar cantik giler….

Advertisements