Filem yang ditunggu akan tiba tak lama lagi…. Aku memang peminat setia filem Transformers… Tak pernah lepas lagi menontonnye… Kali ini Transformers ‘Dark Of The Moon’ pula muncul pada 29 Jun 2011…. Entah berapa kali pulak aku akan masuk panggung, belum diketahui lagi… Macam yang lepas2, setiap filem paling kurang 3 kali…. Layan sorang2 pun jadi jer….
Apa2 pun selamat menonton bagi mereka yang dah booking tiket yer… Aku mungkin lambat sikit tengok… Sabtu atau Ahad…. Hurmmmmm….