Dah sampai kat shopping kompleks nak buat aper yer….??? Mestilah shopping kan…. Tapi aku cuma menghantar orang nak pergi shopping jer…. Window shopping ok…. Nak beli baju, banyak banyak lagi tak dibuka dari plastik… Nak beli seluar, yang tergantung tak pakai berderet dalam almari…. 

Nak shopping kat sini rasanye tak sesuai pulak dengan aku… So tunggu jerlah kat luar…. Yang masuknye adalah wife dan adik aku…. Lagi best lepak kat kerusi tengok telatah orang…. Minggu depan pulaklah turn aku bershopping….