Siapa penggemar masakan Korea pasti tahu apa dia Bi Bim Bap…. Tak semua tempat yang menyediakan masakan Korea halal…. So aku dah jumpa tempatnye…. Tak susah pun…. Kat Garden jer…. Kali ni kita bersiaran langsung di Garden, Mid Valley yer….

Yang ini adalah Sup Kimchi… Sangat2 sedap…. Bagi mereka yang dah biasa makan dengan Kimchi pasti tahu akan rasanye… 

Yang ini pulak adalah Kimchi yang kering sikit…. Aku suka yang ini lagi sebab rasa dia lebih original… Dah banyak tempat yang menjual Kimchi ni, yang ini salah satu tempat yang tekak aku boleh makan…. Ada tu rasa entah apa2…. Yang sebelahnye tu adalah kentang rebus jer… Hehehehe… Mula2 tu aku ingatkan halia….

Ini adalah set untuk Bi Bim Bap…. Harga takdelah mahal sangat cuma RM19.90 sahaja tak termasuk goverment tax….

Yang ini pun masakan Korea juga… Apa namanye aku tak ingat sebab wife aku yang punya…. Pun boleh rekomen kat korang… Dagingnye lembut sangat…. 

Yang ni first time aku makan… Wife aku yang rekomen…. Budak dua orang ni makan beriya2… Lapar katanye… Tapi aku dah kenyang sebelum diaorang makan sebenarnya…. Aku dah makan awal2 lagi sebelum singgah kat sini….. Hehehehehe…. 

Sibuk nak makan Bi Bim Bap…. Nah ambik engko, tak habis dia makan sebab banyak sangat…

Yang ini aku punya… Sebab aku dah kenyang, aku ambil Jelly Fruit jer…. Tapi aku kacau juga diaorang2 punya set… Hehehehe…. Nak tahu apa yang aku makan….???? Tu dalam gambar kat bawah….. Makanan paling mahal aku makan setakat ni…..
I
I
I
I
I
I
I
I
I
I
I
I
I
I
I
I
I
I
I
I
I
I
V

Aku makan Jelly Fruit dengan Magic Trackpad dari Apple…. Aku punya jer lebih RM220.00…. Hehehehe….
Advertisements