Selamat Pagi dan Selamat Bekerja semua… Macamana pagi ni…??? Pasti masing2 ada cerita yang menarik… Dan yang pastinye, lesu jer nak ke office kan pagi2 Isnin ni…. Oklah, apa yang korang nak kata dalam blog aku ni, korang boleh luahkan dalam ruang komen yer… Taknak pun takpe… Tak paksa pun… Cuma entry sulung untuk minggu ni sahaja…
Apa2 pun Selamat Bekerja dan Bekerjalah Dengan Ikhlas…. Bagi bos2 diluar sana, sila percayakan pekerja2 anda dan jangan terlalu menganggap diri tu terlalu perfect, sebab jika terlalu perfect tulah yang akan membuatkan pekerja takkan menganggapkan bos itu perfect…. Nescayalah…. Dan setiap keluhan dan cemuhan dari setiap pekerja itu boleh dianggap doa kepada setiap bos…. Apa yang akan terjadi…??? Dikhuatiri doa itu akan termakbul…. Sebab kita bukan sentiasa berada di atas…. Pasti akan turun ke bawah juga… Itulah lumrah kehidupan yang pasti kita akan tempuhi….