Sekali tengok memang tak perasan… Tapi bila ditenung lama2 baru tahu disebalik nama tersebut…. Time ni aku jumpa semasa berada di Taiping pada raya ke-3 aku yang lalu…. Macam2 betul diaorang ni… Korang perasan tak apa yang tak kena dengan signboard tu…
Yang bawah ini satu lagi kalau berada di area Lembah Klang…. Siapa kaki karaoke dah sure tahu punya… 

So, siapa yang tiru siapa….??? Siapa yang dulu buat….??? Korang fikir2kanlah yer… Agak menarik sebenarnye kalau berada di Malaysia… Ini belum lagi kalau kita merantau di luar negara…. Lagi macam2 boleh jumpa….🙂