Fenomena baru, walaupun tak semua orang kenal tapi fannye dah beribu raban dah…. Seorang jejaka yang merantau di negara orang melakukan apa ang diminatinye sejak dulu lagi…. Walaupun low profile, tapi dia antara yang terbaik pernah aku dengar nyanyian dan petikan gitarnye… Siapakah beliau….???
Dia adalah : Ajek Hassan….!!!! Di bawah ni beberapa koleksi beliau yang boleh aku kongsikan bersama dengan korang… Bangga aku dengan dia….

Yang terbaru : Cover Ombak Rindu (lebih baik dari penyanyi asal….)

Yang ini pulak : Lagu Dato Siti Nurhaliza (Siti lagi baik utk versi perempuan, versi lelaki pastinye Ajek…)
Dan bawah ni koleksi Live dari Ajek Hassan… Orangnye simple jer….

Bestkan, walaupun kamera yang dipakai bukanlah standart sebenar…. Yang penting nyanyiannye…

Yang ini pulak Versi Acoutic yang memang membuai khayalan kita mendengarnye…. Bukan nak promote lebih2, tapi memaparkan kebolehan dan bakat yang ada oleh insan yang sepatutnye berada di dunia seni ini… Tak perlu promosi murahan seperti kebanyakkan artis di Malaysia…. Insan yang menyendiri dan mempunyai dunianye tersendiri…. Suksess bro…. Apa pendapat korang tentang Ajek Hassan….??? Apakah kaitannye dia dengan aku…..????