Salam Tahun Baru 2012 semua followers aku yang dihormati…. Macam biasalah kalau kat blog aku ni mesti akan berubah pada satu2 benda… Salah satunye yang aku selalu tukar mengikut event adalah header… So, untuk tahun baru 2012 kali ini, sekali lagi header aku berubah rupa…. Dan untuk tahun baru ini juga background aku pun bertukar setelah 3 tahun aku gunakan… Sebelum ni background aku colour hitam,  kali ni aku cuba ubah pula kepada colour putih…. Dan terdapat juga image empunya blog pada kiri dan kanan screen… Muaklah korang tengok muka aku lepas ni… Hehehehe…  Semua ini aku buat sendiri jer… 
Mungkin bagi mereka yang mempunyai screen yang kecil, pasti ia tidak dapat memaparkan image aku tu… Sebab aku dah try pada laptop, ia hanya memaparkan separuh sahaja image aku tu… Mungkin aku akan adjust semula lepas ni untuk korang…. Itu sahaja untuk 2nd entry aku tahun 2012 kali ni… Entry pertama pada pukul 12.00 tenagh malam tadi…. Ada tak dikalangan korang masuk tandas tengah malam tadi…???? Apa jadi lepas tu….???? Tekan SINI untuk mengetahui jawapannye…. Akhir kata dari Chilabaey’s Spot :

….SELAMAT MENYAMBUT TAHUN BARU 2012….