Salam 1 Malaysia… Entry lambat petang2 ni… Baru ada masa untuk mengadap PC… Dari tawaran yang aku katakan pada tajuk entry, korang nak tak…??? Kalau nak korang call diaorang ni…. Di jamin 100% kelulusan segera…. Jaminan keselamatan, kaki, tangan, kepala menjadi cagaran… Tak bayar jer, kena bagi anggota badan… Hehehehehe…
Gambar di atas sebenarnye aku snap masa menunggu wife aku balik kerja… Sepatutnye papan tanda tersebut adalah untuk kegunaan / pemberitahuan tentang akta dan maklumat tentang parking kereta MBPJ… Tapi satu perkataan haram aku tak nampak sebab yang penuhnye iklan2 dari Bank Of Along jer… Bukan pihak MBPJ tak buat kerja, diaorang kadang2 tu terpaksa guna alat penyembur air untuk tanggalkan iklan2 tersebut… Tapi lepas tu, mulalah diaorang tampal balik…. Abis nak buat macamana, business maaaa….!!!!